ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 1a:
- τα ψάρια χωρίζονται στα καφάσια ανά είδος
- ο διαχωρισμός των ψαριών σε ξύλινα καφάσια ή καφάσια από φελιζόλ γίνεται ανάλογα με την ποιότητα του ψαριού
- στα καφάσια από φελιζόλ συνήθως μπαίνουν τα εισαγόμενα ψάρια
- όταν μένουν μπαίνουν σε διαφορετικά καφάσια ανάλογα με τη διατήρηση που χρειάζεται το κάθε είδος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 2b :
- στις 2-2.30 γίνεται η αγοροπωλησία
- αγοράζουν τα μαγαζιά από την Πάτρα, τον Πύργο, το Αίγιο
- οι τιμές αλλάζουν ανάμεσα σε εισαγόμενα και ελληνικά ψάρια, ανάλογα με το είδος
- τα περισσότερα από τα εισαγόμενα ήδη είναι αυτά που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα
- κάθε μέρα βγαίνουν ψάρια, ό,τι μένει μπαίνει στο ψυγείο και πωλείται την επόμενη μέρα, όχι όμως στις ίδιες τιμές, πιο φτηνά
- τον χειμώνα, από 1/12 έως 28/2 είναι απόγευμα η αγορά
- από 1/3 έως 1/12 είναι πρωί
- τα εισαγόμενα έρχονται 2 με 3 φορές την εβδομάδα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 3
- τα καΐκια (γρι γρι) βγαίνουν στην Κυλλήνη ή στον Αστακό
- τα ψάρια έρχονται στην ιχθυόσκαλα με τα αυτοκίνητα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου